Allergén információk
Egyes ételek mellett feltüntetett szám(ok) az alábbiakban ismertetett allergén anyagok beazonosító számával azonos! Az Ön egészsége érdekében bővebb információért kérem, érdeklődjön munkatársainknál!
1 - Glutént tartalmazó gabonafélék;
2 - Rákfélék és a belőlük készült termékek;
3 - Tojás és a belőlük készült termékek;
4 - Hal és a belőlük készült termékek;
5 - Földimogyoró és a belőlük készült termékek;
6 - Szójabab és a belőlük készült termékek;
7 - Tej és az abból készült termékek;
8 - Diófélék, mandula, mogyoró, kesudió, pisztácia;
9 - Zeller és a belőle készült termékek;
10 - Mustár és a belőle készült termékek;
11 - Szezámmag és a belőle készült termékek;
12 - Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok;
13 - Csillagfürt és a belőle készült termékek;
14 - Puhatestüek és a belőlük készült termékek.